American Museum of Natural History, del 3

American Museum of Natural History, del 3

Här kommer tredje och sista delen från vår dag på American Museum of Natural History (se även del 1 och del 2). Efter besöket på museet skulle vi äta lunch med ett större gäng på en restaurang i närheten. Men först fick vi komma innanför de hemliga dörrarna på museet.
 
Vi gick genom långa korridorer där spännande historiska detaljer fanns arkiverade i glasskåp. Därefter besökte vi laboratoriet för biologisk antropologi där vi träffade fler från personalstyrkan och några coola figurer.
Vårt besök på museet var riktigt rolig och givande. Att få besöka ett museum på det här sättet var helt fantastiskt!
Stort tack till våra fina vänner som förgyllde vår dag!
 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *