American Museum of Natural History, del 1

American Museum of Natural History, del 1

Vi hade förmånen att få gå in på museet via personalingången och utan att betala. Men den största förmånen var att vi hade med oss den bästa guiden som museet någonsin skulle kunna erbjuda. En vän, författare och historiker som haft just det här museet som sitt andra hem sedan 3-års ålder delade med sig av sina favoriter och berättelserna kring dem.
 
Det han berättade för oss (vi hade även sällskap av en annan god New York vän) var fascinerande och imponerande och museets andra besökare gjorde allt för att få höra vad vår guide sa.
Bland annat fick vi veta hur djuren och växterna i montrarna tillverkats och att målningarna i dessa slår de flesta målningar som tillverkats på senare år. Spana in detaljerna, till och med löven och grässtråna är handgjorda! Montrarna är inte breda, men oj vilket djup de har fått till.
 
Mästerverk!
 
En lärorik och rolig dag!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *