New York

Fortsätter temat

Vi lämnar inte väggmålningskonsten riktigt än. Den här dagen är vi i Williamsburg, Brooklyn, en dag som gick från skyfall som kraschade paraplyet till värmande solsken på bara en kort stund.
 
I Williamsburg hittar vi en härlig blandning av skandinaviskt design, svenska kanelbullar, bästa vintagebutiken, små butiker med egendesignade kläder, Brooklyn Brewery, personligt avslappnade människor och mys.
 
Vi gillar Williamsburg.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *