Allmänt

OS-SILVER!

Härligt att det blev en ryttare som vann Sveriges första OS medalj i detta OS! Skickliga Sara Algotsson Ostholt på den jättefina skimmeln Wega var nära, så nära, guldet men vann till slut silver i fälttävlan.
 
Och då har vi det största medaljhoppet kvar i Ridsportgrenarna, Rolf-Göran Bengtsson.
 
Nedan en annan jättefin skimmel, den finaste av alla. Min lilla ponny Caidy som också vunnit en hel del priser (flera hundra stycken) då det begav sig.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *