People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

2 kommentarer

  • Lina

    Härliga Toscana!!
    Vi har precis haft en sådan eftermiddag hos några kompisar där vi legat på altanen, doppat oss i poolen och inte gjort någon nytta alls. Så skönt det är med helger som är som semester. Vi ses nästa vecka. Ska bli kul 🙂

  • Eva

    Låter underbart, helgerna är bäst när man verkligen bara vilar och latar sig, det behövs! Ja, ska bli så kul att träffa er alla 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *