Gammelstad

Renoveringshelg

I helgen har vi gasat på med renoveringen. Golvvärmeslangar har lagts ner + plåtar, plast och papper och ÄNTLIGEN det fina tvåstaviga ekparkettgolvet började hitta hem. Vi vill egentligen ha enstavsvalnötsgolv, men vi hejdade oss när vi fick prislappen och valde det näst bästa.
Vi har även haft målaren på besök som kluddat lite vitfärg. Dessutom har Stefans föräldrar hjälpt oss att komma vidare med allt. Tack tack!

Bort med  (fina) gamla teakfanér dörrar och in med annat. Blir nog fint det med!

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *