New York

Nba Store

Precis som Nhl fansen har en egen butik för att få utlopp för trängande souvernirköp så har även Nba fansen en egen butik. Fast liksom i Nhl butiken behöver man inte vara den största basketfantasten för att ha glädje av att titta in i butiken när man går stora shoppingrundan på 5th Avenue.
Här finns allt du kan tänka dig inom basketsporten och om inte annat kan du få med dig en musmatta som ser ut som en basketboll, vattenflaska eller penna.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *