People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

3 kommentarer

  • /nina

    otroligt fint, men jag är så GLAD att snöperioden är över för min del. När vi åkte på sportlov var det kritvitt här, när vi kom hem fanns inte en snöflinga kvar. Nu kvittrar koltrasten utanför min balkongdörr varje morgon och snödropparna blommar ….

  • Eva

    Nina & Lina – ja det är underbara dagar, men jag måste erkänna att jag är avundsjuk på er för den tid ni har nu och kommande månader…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *