Jerringpriset till Rolf-Göran Bengtsson

Jerringpriset till Rolf-Göran Bengtsson

Äntligen fick hoppsporten en extra fin utmärkelse i och med att Rolf-Göran Bengtsson vann Radiosportens Jerringpris. Jättebra och otroligt roligt för sporten men framförallt riktigt kul för Rolf-Göran och hans team.
Alla som engagerat sig i ridsporten någon gång vet hur mycket det krävs för att hamna i topp och att år efter år prestera toppresultat på tävling. Det är så många timmars hårt arbete som ligger bakom att ens kunna starta i en tävling på lokal nivå.
Rolf-Göran är väl värd priset, inte nog med att han vann EM förra året han leder världscupen i hoppning just nu.
Han är bäst helt enkelt!

Stefan lär nog aldrig vinna någon större hopptävling, men han blev rätt biten när han hängde med till stallet för att ta hand om fina Zincere.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *