New York

Blank och fin – limousine

Fattas bara annat att man behöver putsa och feja extra mycket om man har sin limousineparkering efter Broadway där så många människor passerar varje dag. Då kan man med stolthet och stor värdighet köra högheter och annat folk dit de så önskar…


Sådär ja! Finfint det där!

Någon som noterar reklamen i bakgrunden? Någon som tvivlade? Nu vet ni! Det finns vampyrer på Manhattan!

– The money you could save if you were immortal. EVEN VAMPIRES SAVE 15%. Insurance för Vampires –

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *