Italien

Vårt andra boende i Italien

När halva veckan hade gått under vår resa till Toscana bytte vi boende. Vi åkte norrut till Lucca och inkvarterade oss i 1200-tals herrgården Villa La Principessa där hertigen av Lucca bodde en gång i tiden.

Hertigen själv håller ett öga på alla gäster som bosätter sig i hans herrgård i något av de 41 rummen.

Summasummarum, helt okej boende men rätt dyrt på restaurangen som dock serverade jättegoda toscanska rätter. Men nästa gång väljer vi att bo längre ner i Toscana, vi tyckte det var vackrare där! 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *