Hemmasnickaren Stefan

Hemmasnickaren Stefan

Stefan är väldigt duktig på många saker, han verkar ha någon kunskap om, ja nästan allt faktiskt. Något han bara blir bättre och bättre på hela tiden är att vara en suverän hemmasnickare! En kort instruktion av någon yrkeskunnig på det han inte riktigt listar ut bästa lösningen själv och så kör han. Resultatet på hemmasnickerierna har hittills blivit Mycket Väl Godkänt!
Just nu är vårt projekt utbyggnad av vardagsrummet genom att flytta ut fönsterpartier så den nuvarande altanen kommer in i vardagsrummet. En inte alldeles enkel uppgift, men nu är vi (Stefan mest) i gång. De gigantiska fönsterpartierna med den stora skjutdörren står under presenning sedan förra sommaren och nu ska de upp!

Kondensskydd har krånglats fast under taket tidigare i veckan och i dag har syllen och reglar kapats till och börja sättas på plats.
Nu väntar vi på den specialbeställda limträbalken som ska säkra att allt inte faller ihop som ett kortlekshus…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *