Hemmavid

Förändring i vardagen

Åter till vardagslunk med väckning 6.30, stressig morgon, bilresor åt varsitt håll, 8 timmar till arbetsgivarens förfogande, snabbt sno ihop en middag, renovering och krasch i soffan. Fem dagar i veckan. Många veckor kvar till nästa gång vi kan ändra dygnsrytmen igen med sena nätter och lata lediga dagar.
Vi vill ha poolläge med rosévin, sommar, sol och mycket värme!
Sommar, kom tillbaka!

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *