Bada i New York

Bada i New York

När hettan tar över på Manhattan kan det vara skönt att ta sig till stranden, exempelvis ett besök till Coney Island i Brooklyn som tar ca 45 minuter med tågfärd från 59th St.

5 kommentarer

  1. Vilken knepig byggnad det där röda "metallträdet" ser ut att vara. Vad var det för någonting?

    Sv: Vi hade det superhärligt, kom hem till Sverige igår och är lagom jetlaggade idag, men uppdateringarna fortsätter då jag halkat efter. På midsommarafton blev det amerikanska jordgubbar för vår del (inte så konstigt).

  2. Lysande inlägg. Har länge varit sugen på Coney Island, men har ju bara varit i NY höst/vinter. Men nu när Maxime kommer att stanna där ytterligare två år så ska jag så fort någon rear ut flygbiljetter beställa en resa i maj nästa år och då blir det antingen Coney Island eller Hamptons.
    Tror förresten att det blir julfirende i NY också, men vi har inte riktigt bestämt oss än.

  3. Tack för tipsen! Jag är också nyfiken på Coney Island och även Hamptons. Å andra sidan lockar det med ett höst- eller vinterbesök i New York också. Har bara sett staden i sommarskrud. Men det blir många fler resor …

    1. Coney Island är helt klart värt ett besök, men jag tror att det är trevligast när det är varmt och skönt ute. Vinter i New York lockar också, tror det blir en helt annan känsla än när man flanerar efter gatorna en sommardag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *