Harrison Ford

Harrison Ford

Vi brukar få frågan varför vi gärna återvänder till New York gång på gång. Det finns så klart flera svar på den frågan.

En anledning att man verkligen känner sig levande när man är där. Man känner sig lite som man befinner sig mitt i händelsernas centrum. Första gångan man besöker staden slår den en att man känner igen sig fastän man aldrig varit där tidigare. Vi har nog alla sett flera välbekanta New York vyer på bilder, filmer och tv (där vi även hört ljuden från sirener) och imponerats av att allting det verkar så stort.

Just filmer och tv betyder såklart att man har stor chans att springa på en och annan inspelning av ja just film och tv. Vi har haft turen att hamna mitt bland sådant några gånger. En eftermiddag härom året när vi precis hade landat på Manhattan sprang vi på filminspelningen av Harrison Fords storfilm Morning Glory som precis haft premiär. Han spelar en grining nyhetsankarveteran och filmen har visst fått hyfsad kritik – vi ska se den när den kommer på dvd tänkte vi… Kan avslöja att Mr Ford hade röda strumpor till den fina kostymen.

 
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *