Kanada,  Kanada – British Columbia

Silver Spring Lake, Kanada

 
Inte så långt från Fernie, som för övrigt är ett av våra absoluta favoritställen i Kanada, finns en badsjö som länge var lite så där hemlig för de flesta. Men ryktet spred sig vilket guldkorn som ligger mitt i bergen i British Columbia, ett ställe där du kan vandra, bada, hoppa från klippor och bara vara. Vi föstår varför!
 
Vi har besökt badplatsen mitt i stekheta sommaren en gång och då var det betydligt fler människor än för några dagar sedan när vi besökte ett av de vackraste ställen jag varit på. Ja, kolla bara på bilderna så förstår ni!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *