Vinnare i Apollos tävling Årets reseinspiratör - kategori Mat och Dryck People in the Street - Playa de Burriana, Nerja, del 2
 
Ni kanske minns att jag nyligen bloggade om att jag har en tendens att ta alldeles för många bilder på ett och samma motiv? 
Playa de Burriana på spanska solkusten i Nerja är ett sådant exempel och här kommer del två från mina bilder över den fina stranden.
 
 
 
I den andra delen av min serie om Playa de Burriana visar jag bilder på hur vackert det är när solen går upp över stranden. Vid Medelhavet går det undan när soluppgången kommer så det gäller att vara med när det händer!
 
 
 
Dessa herrar passar på att njuta av den vackra soluppgången samtidigat som de fiskar upp en liten fångst för husbehovet. Är det inte något poetiskt över det?
 
 
 
 
 
Det var den här stranden som vi dagligen valde att slappa på under min vecka tillsammans med vännerna i Nerja förra månaden. En härligt avkopplande vecka där bästa tiden för fotografering var tidig morgon eller när solen gått ned eftersom det fortfarande är väldigt varmt i Nerja på dagarna i början av september. 
 
 
 
Jag har rest till Medelhavet så många gånger men jag tröttnar aldrig på det vackra skådespel som naturen envist bjuder på. Det är storslaget, det är unikt och det är jäkligt storslaget!
#1 - - FREEDOMtravel:

Vackert!!! Var det då du som skrev det där inlägget som 4000 mil efterlyste i Svenska resebloggargruppen när hon skulle skriva ett inlägg om vilka foton de alltid tar på resor ...?

Svar: Tack :) Hmm, jag vet inte? Jag har nog missat det, har haft lite begränsad tid att hänga med i diskussionerna där sista tiden ...
Eva Sollén

#2 - - Lena i Wales:

Underbara bilder från ett, för mig, välkänt Nerja. Men har inte sett det mycket i kvällssol.
Ha det bra!

Svar: Visst är Nerja trivsamt. Och jag kan säga att det är lite extra trivsamt där i kvällssolen 😊
Ha det bra du med Lena, kram.
Eva Sollén