Pålänge

Stugan igen

 
Efter en väldigt fin vecka i Grekland är vi tillbaka i Norrbotten! Jag har varit hemma i Gammelstad några dagar och Stefan har gjort en sväng till Tornedalen
 
Fjädermygg som inte sticks!
 
 
I kväll har jag och Stefan sammanstrålat i vårt eget lilla paradis i Pålänge (eller egentligen är vi ju i Rånäsudden) och som så många gånger förr har vi fått ett fint skådespel när solen segat sig ned bakom träden.
Vackert!
 
 
 
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *