Pålänge

Solnedgång i norr

 
Efter ett par veckor i Gammelstad är vi äntligen åter i vårt lilla paradis Soliga Björkstrand i Pålänge. Medan mina bloggkollegor träffas på ett bloggevent i Stockholm (där förövrigt min goda vän Anna vann pris som ”Best Travel Guide Blog”), så njuter vi av de första sjöfåglarnas återkomst medan isen sakta smälter bort här i norr.
 
 
Som många gånger förr bjuder vårt lilla ställe på en fantastisk naturupplevelse i form av vacker solnedgång! Trots det blöta underlaget har jag svårt att låta blir att springa ner med min kamera så snart solen bjuder på nya färger.
 
 
Håll tillgodo! En solnedgång uppe i norr – precis när isen smälter!
 
 
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *