New York

Strand Bookstore

Bokmal? Jepp! Minst en bok i veckan, det är jag det. Till och med Stefan, som i sitt ”tidigare liv” på sin höjd läst någons självbiografi blir mer och mer fast i bokträsket!
New York bjuder på flera härliga bokupplevelser i form av olika bokhandlare. Vem minns inte den charmige Meg Ryan/Tom Hanks-filmen ”You got mail” från 1998, inspelad i New York..? Nya, gamla, stora, små, personliga eller med en specialinriktning åt något håll – här finns allt!
En härlig bokhandel som kräver ett extra utforskande i maj, är Strand Bookstore, som ligger i hörnet av 12th Street och Broadway, nära chokladbutiken Max Brenner
Här finns bland annat ett intressant utbud av böcker från Taschen, fina tygväskor och bokmärken som än i dag hänger med i vardagen hemma i kalla Sverige.
Vi kommer tillbaka! Snart!
Lånade några närbilder från Linnéas kamera.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *