Efter en intensiv förmiddag i Köpenhamn med fera kilometers promenerande började vi leta efter en restaurang för en sen lunch.
Vi hade blivit tipsade om en kött/grillrestaurang intill Tivoli, A Hereford Beefstouw, så vi stannade till där för en matbit.
Hamburgetallriken var ganska okej, något smaklös, men hungern som slagit till ordentligt såg till att tallrikarna rensades helt.
Det var stekhett och dålig luft i glaspaviljongen som vi hamnade i, samt en otroligt lång väntan på maten vilket tyvärr drog ned helhetsbetyget på besöket.
Men det verkade vara ett populärt ställe som har plats för över 300 gäster i sina fem mindre avdelningar plus uteservering.
Restaurangen hade satsat på en del smarta detaljer, såsom penna i snöre och kökshandduk vid varje bord.
Gediget material på bestick, saltkar, pepparkvarn och bord som vi utforskade medan vi väntade.
Till sist var väntan över och maten kunde slinka ned i stövarmagarna…