Vinnare i Apollos tävling Årets reseinspiratör - kategori Mat och Dryck People in the Street - Nerja väntar

Nerja väntar

Publicerat i: Nerja
 
I morgon åker lämnar jag hemmet och åker till populära Nerja på Costa del Sol i Spanien. Jag har varit runt Malaga förut (El Chorro för utmärkt klättring ) men just Nerja är ett helt nytt resmål för mig. Det blir vuxenkollo när det är som bäst och i huset i väntar sex stycken härliga vänner (inklusive en syster)! Det lär bli en riktig toppenresa!
#1 - - 4000mil:

Nerja är trevligt. Fast det bästa med Andalusien finns ju inte vid havet. Du får inte missa att åka upp till Frigiliana, en söt liten by ovanför Nerja.
Har skrivit om Nerja och Frigiliana här:
https://4000mil.se/index.php/andalusien/

Svar: Kul att du gillar Nerja! Byn har jag hört talas om och tänker absolut åka dit och strosa. Jag är ju svag för berg, har klättrat i El Chorro norr om Malaga några gånger och det är otroligt mäktigt. Ska klicka mig in på länken nu och spana in era tips 😊
Eva Sollén

#2 - - Ditte:

Det kommer att bli toppen! Nerja är verkligen fint och gör gärna ett besök i den vackra byn Frigiliana någon mil ovanför Nerja. En jättefin by! Och nu bör det inte vara alltför många turister där...
Vi har vänner med bpende i Nerja och besökte dem i våras. (Har varit här även innan dess.)
Trevlig resa och jag ser fram emot att hänga med.
Kram!

Svar: Tack snälla Ditte! Roligt att höra att du gillar Nerja, jag ser så fram emot att få utforska den omtalade lilla staden. Frigiliana ska absolut besökas, jag har bara hört gott om den byn.
Kram på dig
Eva Sollén