New York

Snökaos i New York

Läste i tidningen att första snön kommit rekordtidigt i New York. Precis som i södra Sverige blir det lätt väldigt rörigt när snön kommer – trafikkaos, igenkorkade trottoarer och strömavbrott. Bilar som halkar omkring på hala sommardäck och inställd flygtrafik.

Sådant händer sällan i norra Sverige, här är vi alltid redo för snö! Eller..?

Hur som helst får det en att fundera vart alla hemlösa tar vägen när det blir kallt. Får de tak över huvudet? Det är verkligen tuffare för vissa…


Sovplats under en viadukt på en hårt traffikerad gata på Manhattan, åtminstone tak över huvudet…

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *