Allmänt

Nästa resa

 
 
Igår kom vi hem från en härlig vecka i mysiga Parga i Grekland. En mycket lyckad och trivsam resa där jag samlat på mig en del tips som jag ska dela med mig av här på bloggen.
 
 
Det har hänt att vi har haft tre bokade resor när vi kommer hem från en resa. Vi brukar åtminstone ha någon resa inbokad att se fram emot. Men nu har vi faktiskt ingen och det är verkligen ingen skön känsla för en resebloggare!
 
Vilket resmål ska vi satsa på nästa gång? Repriser som New York, Kanada, London, Paris, Budapest, Köpenhamn eller Italien? Eller nya spännande resmål som Island, Berlin, Asien, Sydafrika eller Sydamerika? Jag vet faktiskt inte.
 
Så bring it on! Inspirera oss med ditt allra bästa resmål!
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

10 kommentarer

 • Anna, Travel on a Cloud

  Välkomna hem! 🙂 Haha, känner igen mig. Man vill ju alltid ha en resa att se fram emot. Jag tycker ju att du ska åka tillbaka till New York igen och helst då med mig. 😉 Eller också till Budapest tillsammans med Stefan mig och Anders. 🙂 Men annars tror jag Island är ett häftigt resmål.

 • Dryden - Traveler's Edition

  Ja, svårt när spannet är så stort. Själv skulle jag vilja upptäcka Normandie framåt höstkanten när den värsta turistsäsongen lagt sig men då det fortfarande är förhållandevis varmt. Det jag spanat på är att flyga till Paris och ta en hyrbil de 30 milen därifrån till området. Har inga tips dock, eftersom det står på min önskelista. 🙂

  • Eva Sollén

   Intressant Daniel! Jag åkte runt en med bil hel del i Frankrike på 1990-talet när vi sökte bästa klätterklipporna. Just Normandie har jag inte varit till, men jag har nog snuddat gränsen och är det lika fint som den snuddande gränsen är det riktigt fint! Jag ser fram emot dina tips därifrån när du varit där 😉

 • Ditte

  Valet av resa är ju svårt och ibland är det ju den ekonomiska delen som styr. Jag har Sydafrika på min lista, Japan, New York och Vietnam.
  Nya Zeeland tyckte vi om liksom Fidji (arkipelagen) men dit åker vi inte igen. Costa Rica och Kuba drar. Galapagos och Antarktis lockar också men det är i en annan prisklass.
  Island har jag inte besökt och en rundresa på Irland lockar också liksom Wales.
  Ja, du ser….
  Nu i höst blir dte i alla fall i augusti lite resor i Sverige och sedan en vända till spanska sommarstugan och resor inom Spanien. Men sen så…
  Spännande att se vad det blir.

  • Eva Sollén

   Tack för många riktigt bra tips! Både den ekonomiska delen och ledighet från jobbet styr och ska vi ut på en längre resa så behöver vi planera in det på längre sikt. Nya Zeeland är en gammal dröm och en ny dröm som lockar är Japan. Rundresor i Wales, Island och Irland är också med i mina planer. Jag hänger med dig på dina resor i Sverige och Spanien och precis som du säger, spännande att se vad det blir därefter 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *