Allmänt

Sponsrad video: Tallink Silja – Estland

Vill du att din nästa resa ska bli en episk upplevelse utöver det vanliga? Vill du testa nya spännande aktiviteter i ett land som firar 97 år som självständigt? Känner du hur äventyrslustan börjar spira i dig? Jag har ett förslag!
 
I Estland kan du paddla med sälar, dyka i Europas enda undervattensfängelse, starta ett pop-up kafé, laga mat under jorden, lära dig hästarnas språk och yoga bland molnen. Tallink och Estorian Tourist Board bjöd in 97 svenska vinnare i tävlingen Epic Estonia tidigare i sommar och de fick testa 97 unika och helt fantastiska upplevelser.
 
Nyfiken på fler upplevelser i Estland? Titta på videon och jag lovar att äventyraren i dig vaknar!
På Tallink Silja börjar DIN Estlandupplevelse!
 
Sponsrat inlägg
 
Läser du inlägget från mobilen behöver du skrolla ner under inlägget för att kunna klicka på videon. Tack för klicket! 🙂

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *