Kanada

Drömresemål

Jag har inte hunnit med Svenska Resebloggars septemberutmaning ett par dagar. Det jag missade var ”värsta reseminne” (vilket var när vi åkte bil till Skottland när sonen var knappa tre år och överfarten mellan Danmark och England var extremt vågig = sjösjuka för alla) och ”alltid i handbagaget” (kamera, laddare till allt som behöver laddas plus extrakläder och tandborste).
 
Facebook också för den som som vill hänga med oss där.
 
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *