Allmänt

Sveriges guldkorn – tips inför semestern

För några veckor sedan blev vi tillfrågad om vi ville dela med oss av våra tre guldkorn i Sverige till CupoNations blogg. Jag tog chansen att lyfta fram tre favoriter i vårt närområde; Riksgränsen, Gammelstads Kyrkstad och Luleå Skärgård, som var och en är väl värd ett besök.
CupoNation har gjort en snygg sammanställning från några av Sveriges största resebloggares favoriter i vårt avlånga land. Det blev en riktig bra lista med utspridda guldkorn från Riksgränsen i norr till Ales Stenar i söder.
Spana in listan och se vad som lockar dig mest!
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *