Pullinki

Pullinki

Stefan och tjejerna är i Pullinki, Svanstein, idag och åker slalom. Jag avundas dem! Men med den trasiga axeln (och knät…) får jag nöja mig med gamla bilder från Pullinki.
Hoppas de har en underbar dag
.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

2 kommentarer

  • Lina

    Fina bilder! Hade aldrig hört talas om Pullinki så jag surfade upp det. Ser ju ut som en jättefin skidort. Synd att det ligger så långt bort. Fast det gör ju alla bra skidområden mätt från där vi bor 🙂

  • Eva

    Ja, Pullinki är helt okej. Lite si och så med service och sådant, men vill man slippa trängas i liftkön och i backarna så är det ett utmärkt alternativ till Kåbdalis som de flesta Luleåbor åker till över helgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *