Hemmavid

Grim och Grom

I lördags besökte vi Snickarmentorn och hans söta fru. De bjöd bland annat på något så spännande som hare i gräddsås! Döm om vår förvåning, men det var riktigt, rikigt gott. Vi trodde nog inte riktigt det, men så var det!
Hararna nosar deras två fina beaglar Grim och Grom fram när de är med husse i skogen på harjakt.

Det här är Sotis som fanns i vår familj på 70-talet, hon var söt, snäll och jättefin på alla sätt.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *