Hemmavid

Nytt i Luleå

Man skulle nästan kunna leka med tanken att det är Ground Zero i New York när man kikar in bakom planket på det stora bygget mitt i Luleå Centrum.
I lite mindre skala, färre (inga) flaggor, färre maskiner och byggarbetare, men säkert med samma (nästan i alla fall) målmedvetenhet som på Manhattans stora byggarbetsplats skapas nu Luleås nyaste hus där gamla anrika Fritz Olsson nyligen låg.


Liten fikapaus mitt i julklappsspanandet. 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *