Hemmavid

Kultur förlänger livet

I Norra Hamnen ligger Norrbottensteatern. Efter att i många år knappt ha besökt teatern har vi blivit riktigt flitiga besökare dit. Det är soppluncher, musikaler, teateruppsättningar och nu närmast väntar en välspelad men säkert även ganska tung Lars Norén pjäs i ”Natten är dagens mor”.
Vi tackar goda vännen och kollegan Karin för att hon ser till att vi tar oss iväg på lite kulturella tillställningar. Som hon sa efter dagens Sopplunch – ”Nu har vi förlängt livet ytterligare genom lite kultur”. Ja, är kultur svaret på ett långt och hälsosamt liv går vi gärna på fler föreställningar!


I Luleå lyser vintern med sin frånvaro. Termometern visade +7 grader idag och vinden hade tagit paus. Norbottensteatern speglade sig fint i det stilla vattnet.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *