Allmänt

Entourage

Vi har fastnat i den fantastiska tv-serien Entourage och är glada för alla säsonger vi har kvar att följa Vince, Drama, E, Turtle och Ari i deras strävan att lotsa fram Vince i hans skådespelarkarriär.

Serien baseras på Mark Wahlbergs liv som ung på väg mot sitt stora genombrott. Varje avsnitt gästas av en känd skådespelare som spelar sig själv.

Har ni inte redan sett Entourage kan vi varmt rekommendera er att se den – genast!

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *