Hemmavid

Bistro Norrland

I går bjöd arbetsgivaren på middag och teater på Bistro Norrland och Norrbottensteatern. Skippade teatern då knät behöver rätt mycket högläge just nu. Men vi har ju redan sett föreställningen, Evigt Ung, så det gjorde inget.
Men maten som bjöds på gick det inte att tacka nej till. Rackarns vad gott det var! Förrätten med Rökt pilgrimsmussla, kalvbräss, rödbeta och pepparrot var underbart god!
Sedan favoriten Råbiff med svartrot, äggula och kapris tillsammans med trevliga sällskapet vid bordet innan de andra gick vidare för att se Evigt Ung.

Trevligt tillsammans med mysiga kollegor och vänner.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *