Vinnare i Apollos tävling Årets reseinspiratör - kategori Mat och Dryck People in the Street - Elton på Bottenviken
 
Vi har inte mycket snö i stugan i Pålänge just nu, men fjärden vid stugan har i alla fall lagt is sedan länge och dagarna blir allt ljusare. Vi har haft några intensiva veckor med bland annat avsked och begravning av min far som somnade in i november, familj- och släktbesök här hemma, en sväng till Umeå för möte med Norra Skogsägarna/hälsa på familj och släkt samt några trevligheter med vänner. Blandad kompott verkligen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Men idag "lägrade sig lugnet" när syster Marie och Per åkte söderut igen och vi tog en promenad på isen med Elton i sin fina pippitröja. Ni vet väl att Pippi Långstrump fyller 75 år i år?
 
Årets nyårsfest hade såklart temat 20-tal!
 
 
 
 
 
 
Pappa ❤️💔❤️
 
 
#1 - - Anna, New York - My Bite of the Big Apple:

Din fina pappa! <3 Beklagar åter djupt din stora förlust. Jag förstår verkligen att det har varit en omtumlande tid … :(

Så fint att du har din kära syster vid din sida och din övriga härliga familj samt vänner. Bilderna från nyår är verkligen underbara! Så häftigt att du publicerat dem i svartvitt också.

Lilla Elton på isen. Hur söt som helst.

All kärlek och många kramar från mig! <3 <3 <3

Svar: Varmt tack för din omtanke fina Anna <3 Det är tufft att förlora en förälder som du också tyvärr känner till. Det är så skönt att ha min syster och familj med mig i det här!
Vår nyårskväll var så lyckad och alla hade ansträngt sig för att passa in i temat Det glada 20-talet. För det är precis vad jag förväntar mig av de kommande åren!

Elton är en riktig liten sötnos! Han är både tuff och har sådan koll på sin flock. Det blir extra jobbigt för honom när flocken ändrar storlek mest varje dag som den har gjort den här julledigheten ...

Tack igen Anna och kram på dig <3
Eva Sollén

#2 - - Anna, New York - My Bite of the Big Apple:

Tack själv för de fina orden och omtanken, Eva! <3 Helt rätt, 20-talet ska bli glatt och bra! Jag ser verkligen fram emot att höras mer snart och även ses framöver.

Varma kramar!

Svar: Jag ser också fram emot att både höras och ses snart ❤️

Kram
Eva Sollén

#3 - - FREEDOMtravel:

Men sååå söt vovve! Och sååå snygga festdeltagare! Jag längtar lite efter snö, men den börjar bli mer och mer sällsynt i Stockholm känns det som ...

Svar: Dubbeltack 😃! Vet du, just nu har vi i princip ingen snö alls i Luleå ... Men det är på g nu!
Eva Sollén

#4 - - Lena i Wales och Spanien:

Förstår att ni haft en jobbig tid, hoppas allt vänder till det positiva nu.
Underbara vinterbilder och härligt nyårsfirande!
Ta var på er!

Svar: Tack snälla du ❤️! På alla sätt ... ☺️

Kram
Eva Sollén