Vinnare i Apollos tävling Årets reseinspiratör - kategori Mat och Dryck People in the Street - Ljusa sommarnätter i Norrbotten
 
Under midsommarhelgen passerade årets längsta dag med en dimmig sommarnatt i Tornedalen. Inte så ljus som den kan vara eftersom molnen hängde över oss en hel del, men ooo så vacker!
 
 
 
 
Från köket har vi första parkett över laxfiskarna. Ibland känns det nästan som att stugan flyter i älven!
 
 
Eftermiddagsljuset visade sig från sin bästa sida och lyste upp de faluröda gamla timmerhusen i Jarhois. Extra fint nu när sommarängarna blommar för fullt och flaggorna vajar i vinden.
 
 

 
 
 
Vi hann faktiskt med att besöka båda våra stugor under helgen och sov i Pålänge i natt. Vid 02-tiden vaknade jag till och såklart kände jag ett starkt behov att föreviga den vackra sommarnatten över Bottenviken. 
 
 
 
 
 
#1 - - FREEDOMtravel:

Vackert!!! Underbart! :)

Svar: Tusen tack! Ha det fint :)
Eva Sollén

#2 - - Anna, New York – My Bite of the Big Apple:

Vackert som i en saga! Förstår att ni trivs. Det kan ha sina fördelar också att vakna på natten!

Kramar

Svar: Tack min vän! Visst är det så även om det tar emot att kliva upp.

Kram
Eva Sollén

#3 - - Ditte:

Vilken förmån att ha två så vackra platser att besöka. Jag tittar och njuter av dina fina bilder. De från Tornedalen är trolskt vackra och de från Pålänge vackra men på ett annat sätt.
Tack för att du delar med dig.
Kram!

Svar: Tack Ditte ❤️ Jag älskar verkligen våra små paradis, båda med sin charm.
Kram!
Eva Sollén

#4 - - Ditte:

Nu vet jag inte var min första kommentar tog vägen...
Så fint att ha dessa båda vackra platser att vara på. Bilderna från Tornedalen är så vackra och de med dimman har ett riktigt trolskt skimmer i sig. Och bilderna från Pålänge med havet utanför huset har ett ljus i sig som verkligen förtrollar.

Svar: 😘
Eva Sollén