Tornedalen,  Vykort

Besök från Colombia

 
Den tionde semesterdagen fixar vi och donar på Nygården i Jarhois. Vi badar i älven, åker över till Finland en sväng och får trevligt besök från Colombia. Fortfarande nära +30 grader och njutningsfullt väder. Några vykort från dagen kommer här. 
 
 
Foto: Marie Sollén Gistrand
 
 
 
 
 
Foto: Marie Sollén Gistrand
 
 
 
Foto: Marie Sollén Gistrand
 
 
 
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *