Vinnare i Apollos tävling Årets reseinspiratör - kategori Mat och Dryck People in the Street - Västerås

Västerås

Publicerat i: Västerås
 
Under hösten har jag besökt Västerås flera gånger, främst för att sova över hos dottern och hennes pojkvän när jag jobbar i Solna. Jag reser till Stockholm två-tre gånger varje månad för att jobba och då är timmen på tåget däremellan ingenting för att få umgås med dem.
 
 
 
 
 
 
Den här söndagen åker jag med Stefan och hälsar på dem i Västerås efter vår lördag i Stockholm, och vi passar på att promenera i den mysiga delen av staden runt Svartån samt äter lunch på vad som troligen är årets sista lunch på en uteservering. Vi passerar kända byggnader i staden såsom domkyrkan och stadshotellet.
 
 
 
 
 
 
Västerås är Sveriges femte största tätort med sina cirka 120 000 invånare. En trevlig stad som har ett universitet tillsammans med Eskilstuna och de har det smarta draget boendegaranti för studenterna. 
 
 
 
 
#1 - - FREEDOMtravel:

Vilka fina bilder! Både på människor och på staden. Vi har två resor planerade för resten av året (hittills): Västerås och Norrköping. Så detta var perfekt inspiration! :)

Svar: Tack så mycket och å vad kul att ni ska besöka de två städerna jag skulle kunna tänka mig att flytta till ...
Eva Sollén

#2 - - Miss Baby Peaches:

Västerås är himla fint!

Svar: Jag håller med :)
Eva Sollén

#3 - - Lena i Wales:

Jättekul att få se Västerås!
Har inte varit där mer än en gång, tror jag, och det är mycket länge sedan. Trodde inte det var så pittoreskt, utan mer en industristad, så du har öppnat min ögon igen!
Önskar dej en bra dag!

Svar: Tack snälla Lena. Jag har varit i Västerås i min ungdom, köpte en häst därifrån en gång faktiskt, men jag visste inte heller att det var så fint där som det är. Ha en fin kväll :)
Eva Sollén

#4 - - Linda, Resa medvetet:

Vilken himla krispig dag det såg ut att vara, så klara färger. Mycket fin stad.

Svar: Ja både krispig och fin :)
Eva Sollén