Vinnare i Apollos tävling Årets reseinspiratör - kategori Mat och Dryck People in the Street - Playa de Burriana Nerja, del 1
 
Jag har en tendens att ta alldeles för många bilder när jag reser, och gärna på ett och samma motiv. Det händer mig hela tiden! Precis så blir det även under min vecka i spanska Nerja där vår väg ned till Playa de Burriana bjuder på en helt otroligt storslagen utsikt. 
 
 
 
 
 
 
Både iPhonen och Sonyn kommer fram när jag kommer runt kröken och världen mot Medelhavet bara öppnar sig på ett helt fantastiskt sätt. Varje gång! Både när jag går ner och när jag går upp från stranden. Att det är brant märker jag knappt, jag stannar ju och fotograferar flera gånger (ja, förutom den gången jag och syster Marie bestämmer oss för att springa hela backen upp).
 
 
 
 
 
 
Vad ska jag göra med alla bilder?
Ja, det får väl bli som det ofta blir här på bloggen: En hel serie om samma plats men med lite olika vinklingar. Del 1 får därför handla om vår väg ner till Playa de Burriana – Nerjas största strand. Gillar du det är det bara att hålla utsikt för fler delar från den stora fina stranden där slöheten slår till! Det kommer mera ...
 
 
#1 - - Anita:

Läckert!

Svar: Tack Anita :)
Eva Sollén

#2 - - Selma:

Så vackra bilder 😍

Svar: Tusen tack Selma :)
Eva Sollén

#3 - - Marianne - Glimt av verden:

Det med å ta mange bilder av samme plass er et kjent problem for min del, det gjør jeg også :-D Men det er jo lett å forstå hvorfor det blir sånn, når plassen er så fin som det der!

Svar: Haha, kul att det finns fler likasinnade ;) Det är svårt att låta bli när man är på sådana fina ställen ...
Eva Sollén

#4 - - Anonym:

Jag känner igen mig i dig. Jag hinner inte gå en meter förrän jag ser motiv och tar från olika vinklar. Min man blir helt galen på mig. Jag tror att man måste se det själv för att begripa vad som är tjusheten att fotografera=)
Så underbara bilder på väg ner till stranden i Nerja🤗
Kram och trevlig helg

Svar: Tack så mycket! Haha, kul att höra att vi är fler som gör så :) Vägen ner till stranden i Nerja var så mäktig och storslagen och helt omöjlig att låta bli att fotografera ...Kram och trevlig helg du med
Eva Sollén

#5 - - Ditte:

Jättefina bilder! Och visst är det lätt att det blir många foton. Jag känner verkligen igen mig här och har gått just här många gånger. Har vänner som bor med denna utsikt i Gamla Nerja, alldeles vid paradoren. Så när vi stiger ut är det detta vi nästan genast ser.
Svårt att se sig mätt. Förstår att ni hade en toppenvecka här.
Ha det fortsatt bra.
Kram!

Svar: Tack så mycket Ditte! Ja, jag försöker alltid hejda mig när jag återigen ska fotografera ungefär samma motiv, men det är svårt ibland. Vilken fantastisk utsikt era vänner har! Imponerande!Ha en fantastisk dag!
Kran
Eva Sollén

#6 - - Christine - 29°:

Wow så vacker, vilken vy! Och jag känner också igen mig i det där med att ta för många bilder. :)

Svar: Tackar 😊 Ja, den vyn är häftig när den dyker upp runt hörnet. Jag kan tänka mig att du också tar en hel del bilder ...
Ha en fin onsdag!
Eva Sollén