Vinnare i Apollos tävling Årets reseinspiratör - kategori Mat och Dryck People in the Street - Solnedgång över Pålängefjärden
 
Vi tar ledigt sista timmarna från jobbet och åker till stugan i Pålänge. Helgen börjar med fantastiskat vårvinter-väder och väderprognosen lovar även fortsättning på det!
 
 
 
 
 
Vårvinter i Norrbotten innebär att det är kalla och klara nätter (ofta med norrsken) och dagar med både skare och takdropp. De flesta av oss som bor här älskar den här femte årstiden!
 
 
 
 
Vi skyndar oss iväg med skotrarna upp på Degerberget och hinner precis se solen färga himlen i fantastiska färger innan den smyger ned bakom horisonten.
 
 
 
 
 
Väl tillbaka i stugan har en tunn dimma smugit fram över fjärden och jag åker ut med skotern och kameran för att föreviga skoterspåret som tonar bort och försvinner ur bild med den vackra himlen som bakgrund. 
 
 
Trevlig helg önskar jag er alla fina bloggläsare!
#1 - - Iza:

Vilka mysiga bilder, vacker solnedgång också! :)

Svar: Tack snälla! Vad roligt att du gillade bilderna :)Trevlig helg!
Eva Sollén

#2 - - Åsa:

Vackert!

Svar: Tack Åsa :) Ha en fin helg!
Eva Sollén

#3 - - Biggeros:

Underbar femte årstid som ni har i Norrbotten =) Otroliga vinterbilder!!Snön ser så orörd ut och solnedgången i de vackra färgerna är obeskrivligt. Kram

Svar: Tusen tack snälla du för de värmande orden :)Ha en fortsatt fin helg!
Kram
Eva Sollén

#4 - - Katarina:

Det gör ont i mina ögon så vackert är det. Så fina bilder! Så duktig du är.

Svar: Tack snälla Katarina! Vad glad jag blir för dina fina ord :)
Eva Sollén

#5 - - 4000mil:

Men så otroligt vackert!

Svar: Tusen tack Gunilla :)
Eva Sollén

#6 - - Ditte:

Fantastiska bilder från en fantastisk trakt! Du kan verkligen fånga stunden och känslan! Mne det känns väldigt kyligt i luften...
Kram!

Svar: Tack snälla Ditte! Det var faktiskt inte så kallt, men under dagens skotertur ut i skärgården bet det lite i kinderna. Fast det var en lika fin dag idag!Kram
Eva Sollén

#7 - - Helena:

Vilken sjukt vacker solnedgång! Du fångade den perfekt.

Svar: Tack snälla Helena! :)
Eva Sollén

#8 - - Ann Rumbleinthearctic:

Så fina bilder!! Älskar de där magiska minuterna på morgonen och kvällen då solen går upp och ned, på vintern, då dessa underbara färger bildas som tillsammans med kontrasterna av granar och ibland berg bildar dessa fantastiska landskaps bilder!

Svar: Tack snälla Ann! Ja, visst är det magiska tidpunkter på vinterdagarna. Vackra landskapsbilder är något speciellt, speciellt när det är berg och vatten med på bilden :)
Eva Sollén