Vinnare i Apollos tävling Årets reseinspiratör - kategori Mat och Dryck People in the Street - Jag har vunnit en tävling!
 
Hurra vad glad jag blev när jag fick besked att jag vunnit första pris för den mest inspirerande beskrivningen av en riktig heldag i New York! Tävlingen har legat ute på bloggen New York – My Bite of the Big Apple.
 
 
"Nu är tävlingen om Uppy avgjord. En perfekt dag i New York, den kan se ut på många sätt. Självklart. Ja, troligen lika många som det finns människor. Här är i alla fall den vinnare som juryn valt. Grattis och flyg högt!

Det var inte lätt för juryn att kora en vinnare bland bidragen om en perfekt dag i New YorkDe fick (utan att se deltagarnas namn) läsa och drömma sig bort. Flest röster fick Eva Sollén, som vinner första pris för sin inspirerande beskrivning av en riktig heldag i staden som aldrig sover. En liten guide fick vi på köpet!" 
 
Klicka in på New York – My Bite of the Big Apple för att se min vinnande beskrivning. Vinsten kommer jag att få stor användning av under min kommande resa till New York i maj!
 
Tusen tack juryn för den fina vinsten!
 
 
 
 
#1 - - Anna, New York - My Bite of the Big Apple:

Stort grattis även från mig! Så roligt att du deltog och delade med dig av dina detaljerade tips om en perfekt dag. I och med juryns val kommer tipsen nu många fler till del.

Ser fram emot att höra om hur det var att testa Uppy. :)

Svar: Tusen tack Anna. Tack även för att du var med och arrangerade den här tävlingen som jag hade förmånen att vinna :)Kram
Eva Sollén

#2 - - Christine - 29°:

Men va roligt! STORT GRATTIS! :)

Svar: Tusen tack Christine :)
Eva Sollén

#3 - - Lena i Wales:

Ett stort grattis till dej!!! Du är värd den utmärkelsen!!!!

Svar: Stort tack Lena :)
Eva Sollén

#4 - - Veiken:

Oh, så roligt! Ett stort Grattis! Alltid roligt att vinna tävlingar!

Svar: Tack snälla :) Ja, det är roligt och vinsten kommer vi att använda när vi reser till New York i maj.Ha en trevlig helg!
Eva Sollén

#5 - - Anna Munkhammar:

Heja dig vad bra!!

Svar: Tackar Anna :)
Eva Sollén

#6 - - Caroline:

Stort grattis, va kul!

Svar: Tusen tack 😄
Eva Sollén