Vinnare i Apollos tävling Årets reseinspiratör - kategori Mat och Dryck People in the Street - Midsommarafton i Kalix Nyborg
 

 

Förra årets midsommarhelg bjöd på ett magiskt sommarväder och vi hade stugan full med härliga gäster. I år är vädret inte alls på långa vägar lika varmt och vi lånade ut stugan i Pålänge till ungdomarna. 

 

 
 
 
 
 
 

Själva packade vi övernattningsväskan och tillbringade en mycket trivsam midsommarafton med Roger och Katarina i deras sommarhus i Kalix Nyborg. Mest höll vi oss inomhus men vi vågade oss på en kvällspromenad till havet i alla fall.

 

 
 
 
 
 

 

I Kalix Nyborg bor drygt 800 personer vilket gör den till den största tätorten i Kalix landsbygd. Det är en mycket fin del av Kalix och byn har båthamnar, en liten mataffär och ett gammalt Folket Hus. Ja, och mycket annat förstås! En trevlig by!

 

 
 
 
 
 
#1 - - Jenn - forever abroad:

Vad mysigt det ser ut - trots att vädret inte var jättevarmt uppe hos er! Här i Göteborg lyckades vi sitta hela kvällen utomhus, skyddade från regnet under ett partytält ;)

Svar: Tack, vi hade en mysig helg trots vädret. Haha, ja partytält kan verkligen vara en räddare i nöden 😊
Eva Sollén

#2 - - Amanda Jona [FOTOGRAF]:

Såg verkligen så mysigt och idylliskt ut! :)

Svar: Tack Amanda, det är en mysig by :)
Eva Sollén

#3 - - Anna, Travel on a Cloud:

Det låter som en mysig midsommar i den vackra miljön! Trevligt sällskap också. :)

Hoppas ungdomarna hade en fin midsommar också, trots vädret.

Kram
Svar: Ja, det var en mycket trivsam midsommarafton med loppisbesök morgonen efter. Ungdomarna hade en trevlig kväll och de sju grabbarna åkte på att hjälpa till att få ner bryggan i vattnet innan de åkte hem 😊.
Kram
Eva Sollén

#4 - - Ditte:

Låter som en fin midsommarafton tillsammans med vänner i en lugn och vacker trakt. Att vädret var kyligt kan inte hjälpas...
Jättefina bilder att njuta av.

Svar: Tack så mycket Ditte! Ja, vädret är som det är men vi hade mysigt ändå.
Kram
Eva Sollén