Vinnare i Apollos tävling Årets reseinspiratör - kategori Mat och Dryck Medlem i Better Bloggers People in the Street - Kväll i Parga

Kväll i Parga

Publicerat i: Grekland Parga
 
I lilla pittoreska Parga i Grekland börjar både ortsbor och turister att lämna stranden efter dagens sol och bad. Folk kommer tillbaka till byn från olika dagsutflykter i närområden och solen sjunker ner i ett guldigt sken bakom bergen. Det blir snabbt mörkt.  
 
Gatubelysningar och strålkastare mot berg och byggnader tänds och badkläder har bytts ut mot tunna lätta sommarkläder. Vi gör oss redo att välja kvällens restaurang men först strosar vi runt bland de smala gränderna tillsammans med många andra kvällsflanörer. Det är nu affärsinnehavarna har dagens bästa försäljning och snart är gränderna fyllda med människor.
 
Det har blivit kväll i Parga. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - Veiken:

Härliga somriga bilder från Parga och Grekland. Något att njuta av när mörkret anfaller i Sverige! :)

Svar: Visst är det så :) Här kommer första snön nu så jag ägnar en stund att minnas fina sommardagar i Grekland.Ha det fint!
Eva Sollén

#2 - - anita wåg agrimanaki:

Det verkar vara så mysigt i Parga. Jag har vänner som är helt begeistrade i stället. En dag ska jag ta mig dit..

Svar: Ja, det är verkligen mysigt. Litet och pittoreskt.
Eva Sollén

#3 - - Anna, New York - My Bite of the Big Apple:

Så mysigt! Och vilken fin bild av dig. <3

Grekiska kvällar är verkligen härliga, när man efter en dag i solen tar på sig något fint och ger sig ut för god mat och dryck!

Svar: Tack vännen <3
Visst är det härligt med de ljumma Greklandskvällarna! Vi behövde inte ens långärmat på kvällen då det var varmt och skönt dygnet runt! :)
Eva Sollén