Vinnare i Apollos tävling Årets reseinspiratör - kategori Mat och Dryck People in the Street - Frostiga söndag
 
Vi har ännu inte fått snö här i Gammelstad men nu är den inte långt borta! Med minusgrader och fukt i luften har vi i alla fall ordentliga frostkristaller som lyser upp naturen på ett vackert sätt.
 
På badstranden Storsand vid Lule älv saknades idag både solbadare och vatten (vattenståndet var -54) men det var ett utmärkt ställe att strosa runt med kameran och dricka morgonkaffet på.
 
Välkommen till en frostig bildvisning!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - FREEDOMtravel:

Oj så vackert!!! Helt fantastiska bilder! (Men kallt, brrrrr)

Svar: Tacka så mycket! Ja precis, det var både vackert och kallt :)
Eva Sollén

#2 - - Anna, New York - My Bite of the Big Apple:

Strålande vackert. Vilka bilder! Naturen är verkligen fantastisk, liksom du med kameran. Kramar :)

Svar: Tack snälla du för de fina orden <3Kram
Eva Sollén

#3 - - Fantasy Dining:

Det ser frostigt och väldigt vackert ut!

Svar: Dubbla långkalsonger, mössa och vantar och så var jag redo att ta mig ut i det kalla men vackra :)
Eva Sollén

#4 - - Veiken:

Otroligt frostfina bilder, men så här års är jag glad att jag befinner mig lite mer söderut! Hoppas snart byta bort vintern....

Svar: Tack snälla! Jag skulle absolut kunna tänka mig att byta bort stora delar av vintern även om det är vackert ibland. Värme tilltalar mig mer än kyla ...
Eva Sollén

#5 - - Ditte:

Väldigt vackert men det kändes också väldigt kallt.
Underbara och njutbara bilder! Trots det kyliga.
Har ännu sommar i Spanien, nu i kväll +21. Helt ok.

Svar: Det var ganska kalla vindar från älven, men mycket vackert! Jag avundas er +21 grader, jag hade lätt kunna befinna mig i den värmen nu :)
Eva Sollén

#6 - - Ann Rumbleinthearctic:

Jag både älskar och hatar den där tiden mellan höst och vinter, främst för att det (ja iallafall i Alaska) blev så kallt och så mörkt och då fanns det inte riktigt så mycket man kunde göra. Men frosten och kylan bildar ju väldigt fina mönster på både vegetationen och bar mark. Precis så som du fångat med din kamera. Så vackert!!

Här i Madison har vi haft det väldigt varmt på sistone, ja alltså varmt för Madison, det är ju trots allt November nu, och vi har 17 grader, helt ofattbart....bara väntar på vargavintern som det ryktas om, vi får se :)

Svar: Jag tror att Norrbotten och Alaska har en del likheter, åtminstone när det gäller mörkret och kylan. Sedan är Alaska en aning mer storslaget är Norrbotten :) Du har helt rätt, det är lite av en mellanperiod nu. Minns hästtiden och den här tiden var värst att rida ute, knöligt och hårt och stor risk för skador på hästen. Men i morse var det vitt på backen för första gången i vinter.
17 grader i november låter riktigt skönt, vargavintern hinner nog göra sitt tids nog.

Ha en fortsatt fin dag!
Eva Sollén