Vinnare i Apollos tävling Årets reseinspiratör - kategori Mat och Dryck People in the Street - People in the Street fyller fem år
 
Idag fyller People in the Street hela fem år! Tänk att det redan gått fem år sedan då jag försiktigt började lägga ut lite bilder och tips från våra resor och framförallt från vårt älskade New York!
 
Nu återstår att se om det blir fem år till eller om jag hittar på andra projekt. Vi får se vad som händer.
 
Det här inlägget blir nummer 1 062 och nedan ser du de allra första bilderna jag publicerade från alla (håll i er nu!) 10 554 bilder jag har lagt in på bloggen! Då kan ni tänka er hur många bilder jag har som jag inte valt eller hunnit blogga om ...
 
 
 
Trevlig lördag alla trogna läsare :)
 
#1 - - Evy Knoph:

Hej! Grattis på 5-årsdagen till en trevlig o inspirerande blogg! Keep up the good work! Suget efter resor o New York har vi gemensamt...men när jag läst om er skidresa i Kanada blir jag mer o mer övertygad om att nästa vinter bör innehålla en comeback i pisterna för min del.

Svar: Tack Evy (en av mina mest trogna läsare :)) Dina ord betyder så mycket för mig och jag är glad att du skriver här! Såklart att du ska damma av dina gamla slalomskidor! Det är verkligen så roligt som du minns det ... ;)
Eva Sollén

#2 - - Lanclin:

Lovikabilden gillar jag :) Å såklart de andra också med men den kändes speciell. Min blogg Lanclin fyller 2 år i april. Jag har lite andra inlägg från tidigare bloggar innan det datumet men det var då jag började blogga om alla flyttförberedelser, husförsäljning, pappersarbete och sånt inför vår utlandsflytt. Lite roligt att läsa och tänka tillbaka :)
/Linnea

Svar: Lovikkabilden var verkligen speciell för oss så jag är glad att du ser känslan i den! Du och din familj har gjort en fantastisk resa de senaste två åren. Jag är så imponerad! Alltid kul att blicka tillbaka :)
Eva Sollén

#3 - - FREEDOMtravel:

Stort GRATTIS igen! Jag ser fram emot kommande år också! :) Jag har aldrig tänkt på hur många inlägg jag publicerat så jag blev tvungen att kolla: 3223, puh, blev helt trött bara av att se det... ;)

Svar: Stort tack! Det glädjer mig att höra att du ser fram emot kommande år också :)Oj! 3 223 inlägg! Wow! Det var verkligen inte illa..!
Eva Sollén

#4 - - Maria:

Grattis till det! :)

Svar: Tack så mycket Maria :)
Eva Sollén

#5 - - Ditte:

Grattis på femårs-dagen!
Ja, visst är N.Y. en härlig stad. Kul att läsa ditt inlägg och mina minnen kom tillbaka. Jag hade förmånen att bo här ett år för länge, länge sedan ;1978-1979 och har sedan varit tillbaka många gånger och även med döttrarna.
Många resor har det blivit inom USA , Hawaii( hör ju också till USA) men nu är det andra resmål som hägrar. Men jag följer gärna med dig tillbaka dit och på andra resor.

Svar: Tack snälla Ditte!Ja NY är helt fantastisk! Jag brukar säga att "hela världen finns på liten yta" och att allt kan hända - och det gör det! Jag roligt att du haft förmånen att bo där, det skulle jag också vilja göra ett tag någon gång.
Mina släktingar i Kanada har en andelslägenhet i Hawaii och vill att vi kommer och hälsar på där. Det skulle vara en underbar upplevelse, hoppas vi kan genomföra det snart.
Jättekul Ditte att du vill följa med på mina resor, det gör mig glad att höra. Jag följer även med på dina :)
Eva Sollén

#6 - - Anna, New York – My Bite of the Big Apple & Travel on a Cloud:

Grattis (här också) till 5-årsdagen, Eva! Vilken guldgruva med bilder och reseberättelser du skapat genom dessa år. Även de första bilderna är fantastiska, ser jag. Underbart att många är just från vår favoritstad.

Svar: Tack min vän <3Ja, de allra flesta inläggen och bilderna är från vårt älskade New York! Fler är på gång, jag har många ställen kvar att skriva om :)
Kram
Eva Sollén