Vinnare i Apollos tävling Årets reseinspiratör - kategori Mat och Dryck Medlem i Better Bloggers People in the Street - Resa till Parga

Resa till Parga

Publicerat i: Allmänt
 
Jag hoppas ni inte tröttnat på alla båtbilder och hav som jag har publicerat här på bloggen i sommar ... För tro mig! Det kommer mer!
 
 
 
Vi reser nämligen till Parga i Grekland på måndag och känner jag mig själv rätt kommer jag att föreviga både båtar och hav på rätt många bilder!
 
 
 
Har du varit till Parga? Vad är ditt bästa tips därifrån? Bästa strand? Bästa restaurang? Bästa upplevelse?
 
 
 
Jag kommer att hålla Instagram uppdaterad under resan och vill du följa mig där hittar du mig under användarnamnet @evasol. People in the Street finns även att följa på Facebook. Välkommen!
 
 
Dessa båtbilder är från vår tidigare resa till Pythagorion på Samos som var vår senaste resa till Grekland.
#1 - - Ditte:

Grekland har jag besökt många gånger under årens lopp och även båtluffat där en hel del. Just Pythogarion på Samos besökte vi för några år sedan, i september och det var verkligen fint. Vi bodde på kajen inne i stan och hade fem meter tilll båtarna.
Parga vet jag inget alls om, har inte kommit dit.
Men vad gäller övärlden har inte mycket undgått mig. Jobbade som reseledare på Kos i början av 70- talet (då var det inget partyställe) och jag besökte många av grannöarna. )
Jag ser fram emot många bilder av hav och båtar...
Trevlig resa!

Svar: Tack snälla Ditte!Jag brukar förundras över att du rest till så många ställen, imponerande :) Ja, Samos var riktigt trevligt och jag hoppas vi får samma lugn i Parga som vi hade där. Vi tar med oss MÅNGA böcker och jag ser fram emot att bara njuta av tillvaron.
Det lär bli ett antal bilder på båtar och hav ... Som du vet älskar jag just den kombon på mina bilder!
Tack igen, Ditte!
Eva Sollén

#2 - - Biggeros:

Har inte varit på Parga men däremot Samos=)) Jag ser fram emot att få se bilder från dig kommande tur🤗🤗Så fina bilder på olika båtar. Kram

Svar: Tack snälla :) Jag gillade verkligen Samos och jag har en liten känsla att det kan vara samma behagliga lunk i Parga! Lovar att bildbomba ;)Kram!
Eva Sollén

#3 - - Anna, Travel on a Cloud:

Jag tröttnar aldrig på dina bilder, oavsett motiv! :) Har varit mycket i Grekland men aldrig i Parga. Ser fram emot bilder och rapport. Ha en underbar resa! Kram

Svar: Tusen tack min vän! Bilder och rapporter kommer från Parga och jag ser fram emot uppdateringar från din resa till Sardinien!Kram
Eva Sollén

#4 - - Veiken:

Jag njuter av dina bilder! Otroligt läckra! Trevlig resa till Parga!

Svar: Tack fina du för de orden! Tack, det ska bli skönt att få besöka Parga :)
Eva Sollén

#5 - - FrökenTV, bloggen om tv och film:

wow fint

Svar: Visst är det fint :D
Eva Sollén