Vinnare i Apollos tävling Årets reseinspiratör - kategori Mat och Dryck People in the Street - Magiskt norrsken
 
I helgen såg vi, åter igen, helt fantastiska norrsken på många ställen i Norrbotten. Vi själva hade glädjen att få uppleva ett helt magiskt norrsken i Pålänge. Faktiskt det häftigaste jag någonsin sett (och då har jag sett väldigt många)!
 
 
Fullkomligt hänförda stod vi ute på isen och bara njöt av naturens fantastiska skådespel! Norrskenet dansade över precis hela himlen med en hiskelig fart och jag ömsom fotade och ömsom bara stod och sög in allt det vackra.
 
 
När norrskenet svepte över vår stuga såg det nästan ut som att det var ett stort rymdskepp som svävade över taket för att sedan kasta ett stort regn av norrsken över stugan.
 
Ser du stjärnfallet i bilden ovan?
 
Ser du det spöklika ansiktet i bilden ovan?
 
 
Med lite fantasi är det enkelt att urskilja figurer i norrskenet – eller vad säger du om nedan bilder? Ser du figurerna?
 
 
Vackert, eller hur?
 
#1 - - FREEDOMtravel:

Waow!!!! Ordet magiskt passar verkligen!

Svar: Naturen är mäktig! 😀
Eva Sollén

#2 - - Helena:

Wow, så otroligt vackert!! Du har verkligen lyckats fånga det perfekt på bilderna!

Svar: Åh tack så mycket Helena! Det betyder massor att just du tycker det :) Jag är inte riktigt där ännu, men med mer träning ska det nog bli riktigt bra, hoppas jag!
Eva Sollén

#3 - - Anna, New York – My Bite of the Big Apple:

Wow, så häftigt, Eva! Det ser sannerligen magiskt ut och närmast overkligt. Bilden av ansiktet ger mig nästan rysningar! Så fantastiskt fotograferat också! Förstår att detta måste vara ett minne för livet.

Svar: Tack snälla Anna! Det är rätt overkligt att stå mitt under en himmel som har ett sådant färgsprakande fyrverkeri precis ovanför en. Det här gången var det extra häftigt :)
Eva Sollén

#4 - - Maria:

Wow, kan inte säga annat än MAGISKT!!! :)

Svar: Tack Maria :) Det var ovanligt häftigt :D
Eva Sollén

#5 - - Jeanette:

Även om jag är uppvuxen strax utanför Sundsvall och såg norrsken varje vinter så tar den fullkomligt adan av mig varje gång det sker. Man blir aldrig mätt på det!

Svar: Jag håller med dig Jeanette! Man blir aldrig mätt på norrsken, det är så himmelens läckert! Varje gång ...
Eva Sollén