Kanada,  Kanada – Alberta

Drunken Sailor – Lethbridge

 
Idag kommer det ett shoppingtips från Kanada. Gillar du retro- och rockabillyinspirerade kläder och assessoarer och befinner dig i Lethbridge, Alberta, är butiken Drunken Sailor stället för dig!
Är du inte på väg till Lethbridge kanske dagens inlägg kan inspirera dig ändå.
 
 
Vi blir nyfikna av Drunken Sailor av två anledningar: Dels på grund av de häftiga skorna vi ser i skyltfönstret och dels därför att vår svenska vän som bor hos våra släktingar under några veckor har köpt en bedårande klänning här.
 
 
Det finns något för både kvinnor och män, även en avdelning för barn faktiskt, men det är de högklackade skorna som framförallt förevigas på bild den här dagen. Vilka udda klackar!
 
 
Ta dig gärna tid att strosa runt och titta på allt här. Det finns mycket att se på och varför inte prova en kul outfit?
 
 
Kvinnan som jobbar här ser inte bara tuff ut – hon är tuff! Hon tränar den stenhårda sporten Roller Derby, ni vet sporten som garanterat ger dig blåmärken!
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

10 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *