Vinnare i Apollos tävling Årets reseinspiratör - kategori Mat och Dryck People in the Street - CNN: The Sixties – en utställning i New York

I New York händer det något hela tiden. Oväntade möten, filminspelningar, gatuunderhållning och utställningar kan dyka upp var som helst.

 
Som den här dagen när vi besöker Grand Central Terminal och CNN har en utställning i samband med en ny dokumentärserie: The Sixties, producerad av Tom Hanks och GaryGoetzman.
 

Vi passar på att besöka den kostnadsfria utställningen och roar oss med att titta på en signerad gitarr från The Beatles, snygga kläder från 1960-talet, US Air Force- raketer, detaljer från månlandningen 1969 och söta damskor och handväskor.

Har du ögonen med dig när du är i New York är chansen stor att du hittar något oväntat och spännande, för som sagt, det händer något hela tiden i den här staden!

 
 
 
#1 - - Anna, New York – My Bite of the Big Apple & Travel on a Cloud:

Vilken intressant utställning! Där hade jag också stannat till (förvånad?). Det är så sant: I New York kan allt hända – och det gör det också ... :)

Svar: Ja, den var riktigt intressant, förstår mycket väl att även du skulle ha stannat till! Det är så kul när man bara råkar på liknande händelser i New York. Det är som jag brukar säga: man vet aldrig vad som händer bakom nästa gatuhörn :)
Eva Sollén