Allmänt

Sponsrad video: Apollo

Höstmörkret är här och med den en längtan att förlänga sommaren lite, lite till. Årets svenska sommar kom faktiskt inte på riktigt förrän i augusti. Visst vill vi ha mer?
 
Tänk dig en av Apollos fem utvalda favoritöar på Kanarieöarna. Tänk dig riktig svensk sommarvärme när kylan har tagit över i Sverige. Vill du bara sola och slappa, vara så där nästan löjligt lat? Eller kanske äta något riktigt gott på ljuvliga restauranger? Sporta kanske är vad du helst sysslar med, även på din semester?
 
Med Apollo är utbudet stort på Kanarieöarna och här finns något för alla, oavsett vad just du längtar efter. Tusentals nordbor väljer att återvända hit, år efter år, för att uppleva lugnet och nuet i en trivsam tillvaro. 
 
Inspirerad? En vecka från 3 498 kronor – kan det vara något? Titta på videon så förstår du vad jag menar.
 
Sponsrat inlägg
 
 
Läser du inlägget från mobilen hittar du videon ovanför inlägget. Tack för klicket! 🙂

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *