Luleå

Möte med Kattas Betraktelser

Idag har jag haft en mycket energigivande och mysig lunchträff på Internationella matmarknaden Luleå, som just nu pågår. För första gången träffade jag Katarina, som driver den mycket fina och välskrivna resebloggen Kattas Betraktelser.
 
Det var tack vare ett blogginlägg om just Internationella matmarknaden som Katarina skrivit om och länkat till medlemsgruppen Svenska Resebloggars Facebooksida, som gjorde att vi insåg att vi båda jobbar i Luleå. Snabbt gjorde vi upp om en lunchträff på matmarknaden och idag hade vi en otroligt trevlig timme tillsammans. Planer om framtida, gemensamma projekt började smidas och nya trevligheter väntar! Möten när det är som bäst!
 
Har vi fler resebloggare i närheten?
 
 
Katta hade kameran med sig och en bordsgranne förevigade vårt första möte.
 
 
Du kan även följa Peopleintestreet på Facebook. Välkommen!
 
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *